Begeleid vervoer

Naast ons aanbod van deskundigen op locatie, biedt Team IP ook begeleid vervoer aan.
Onze vervoersdienst is gericht op kwaliteit en veiligheid als onderdeel van goede herstelgerichte zorg. Deze begint bij ons al op weg naar een instelling of rechtbank.
Onze ervaren vervoersdienst begeleidt en vervoert de jeugdige met individuele aandacht en zorg. Hierbij is voldoende aandacht voor de pedagogische aspecten.
Onze vervoerders zijn niet alleen vervoerder, maar bieden ook een luisterend oor en helpend advies waar nodig.
Jeugdigen worden individueel begeleid en zullen niet met meerdere mensen tegelijk vervoerd worden. Hierdoor kan er in alle rust naar desbetreffende locatie worden vervoerd.

Onze professionele vervoerders beschikken over minimaal 3 jaar ervaring en beschikken over voldoende vakkennis om met differentieel gediagnosticeerde jongeren om te gaan.
Tevens ondersteunen wij bij het begeleid verlof. Team IP vervoer is in staat dit verlof tot in details goed te laten verlopen, om zo wegloopgevaar en onverwachte situaties te minimaliseren.

Team IP vervoer is 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken op het telefoonnummer: 085-0608368. Wij bieden u graag een passende oplossing voor uw vraag.